Feestelijk moment rondom nieuwe wikkelmachine

Woensdag 25 mei nodigde WerkwIJSS opdrachtgever Roba Metals uit om de nieuwe metaaldraadmachine te bekijken. Gezamenlijk met de medewerkers van de afdeling Metaal hebben wij het gebruik van de machine gevierd.  Menno de Callafon van Roba Metals schroefde het naamplaatje vast op de machine. Daarnaast nam hij een speciale bos bloemen in ontvangst, gemaakt van het restmateriaal.

Roba Metals is al jaren één van onze opdrachtgevers die werk uitbesteed aan onze organisatie. Zij leveren onder andere koperen buizen en ijzerdraad om vervolgens maatwerk te leveren voor hun klanten. Zo knippen wij van grote rollen ijzerdraad, op maat gemaakte kleinere rollen. Om het werk gemakkelijker en veiliger te maken is er geïnvesteerd in een nieuwe machine. Met één druk op de knop kan de werknemer bepalen hoeveel meter draad er op de nieuwe rol moet komen.

Wij bedanken Roba Metals voor de fijne samenwerking en de gezamenlijke ontwikkeling van de nieuwe machine. Op deze manier is het een stuk plezieriger en veiliger werken.

Samen maken we werk van ontwikkeling en groei!