WERKEN EN LEREN

WerkwIJSS biedt verschillende leerwerkplekken en trajecten op onze eigen afdelingen en op externe locaties.

VOOR WIE

WerkwIJSS biedt mogelijkheden voor iedereen die zelf moeilijk aan een reguliere, betaalde baan kan komen. Denk hierbij aan mensen met een arbeidsbeperking, langdurig werklozen, bijstandsgerechtigden, statushouders of vroegtijdig schoolverlaters. WerkwIJSS richt zich in eerste instantie op mensen die woonachtig zijn in de gemeenten IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Stichtse Vecht en Vijfheerenlanden. Woont u in een andere gemeente? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

LEERWERKPLEKKEN

U kunt werken op een werkplek binnen onze eigen afdelingen; verpakken, metaal, montage of logistiek. Schoonmaakwerkplekken bieden wij op externe locaties zoals scholen, gemeentehuizen en gymzalen. Er wordt in de werkomstandigheden rekening gehouden met arbeidsbeperkingen door aanpassingen en voorzieningen. De organisatie en het werk wordt zodanig ingericht dat een ieder individueel gestimuleerd en gefaciliteerd wordt om het arbeidspotentieel zo goed mogelijk te ontwikkelen.

LEERWERKTRAJECTEN

Ter ondersteuning van het werken bij WerkwIJSS of om het vinden van een reguliere baan op de arbeidsmarkt te vergroten biedt WerkwIJSS diverse trajecten:

  • Leerwerktraject Schoonmaak (SVS Basisopleiding)
  • Leerwerktraject Facilitaire dienstverlening 
  • Leerwerktraject Metaal (MAG1/2, TIG1 en VCA)
  • Leerwerktraject Logistiek/Magazijn (Reachtruck, Heftruck)
  • Leerwerktraject Productie

BEGELEIDING

WerkwIJSS draagt zorg voor intensieve begeleiding op de werkvloer. Deze begeleiding wordt verzorgd door de leidinggevenden van de afdelingen. Naast begeleiding op de werkvloer ontvangen de medewerkers, woonachtig in de Lekstroom, begeleiding van de trajectbegeleiders van Werk en Inkomen Lekstroom. Medewerkers die woonachtig zijn in een andere gemeente ontvangen begeleiding vanuit die betreffende gemeente.

CONTACT

Wilt u meer informatie over werkplekken en leerwerktrajecten?
Neem gerust contact met ons op via: j.potuijt@werkwijss.nl / 06-82527113