Meewerken bij RMN in IJsselstein

Vrijdag 27 januari heeft Veronique van der Heijden, directeur van WerkwIJSS, meegewerkt met Richard en Jeroen bij RMN. De werkdag startte voor de heren om 06.00 uur in de ochtend met schoonmaakwerkzaamheden in twee sportzalen. Veronique sloot om 08.30 uur aan om mee te werken met het ledigen van de prullenbakken in gemeente IJsselstein.

Het is heel afwisselend werk. Een tablet geeft – als een ‘digitale speurtocht’ – alle plekken aan waar de prullenbakken staan die geledigd moeten worden. Er stonden die dag totaal zo’n 170 prullenbakken op de route, op allerlei plekken in IJsselstein. Met de bakwagen van RMN konden zij op allerlei plekken rijden, op de openbare weg, op fietspaden en (met het zwaailicht aan) zelfs op wandelpaden in de parken. Heel handig om bij alle bakken te kunnen komen!

Soms wordt er huis- of tuinvuil bij de prullenbakken geplaatst en Richard en Jeroen weten goed hoe ze hiermee om kunnen gaan. Het is duidelijk dat zij heel ervaren en zelfstandig het werk verrichten. Ze werken als een team en geven elkaar tips en aanwijzingen, zodat overal aan wordt gedacht en het werk zo handig mogelijk wordt gedaan.

Kortom: een mooie en leerzame meewerk ervaring! Wij zijn trots op deze ervaren medewerkers en het goede werk dat zij uitvoeren.

“Samen maken we werk van ontwikkeling en groei”!