WerkwIJSS tekent met gemeenten Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op maandag 15 juni, de vijfde editie van De Dag van de Schoonmaker, heeft WerkwIJSS-Schoon samen met Gemeente IJsselstein en Gemeente Lopik waardering uitgesproken voor de schoonmakers van de verschillende panden. In een besloten sessie, op locatie bij WerkwIJSS, is  gezamenlijk de Code Verantwoordelijk Marktgedrag van de Raad voor Arbeidsverhoudingen (RAS) voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche getekend. 

Door ondertekening van deze Code onderschrijven WerkwIJSS-Schoon, gemeente IJsselstein en gemeente Lopik de visie en uitgangspunten voor verantwoordelijk marktgedrag. Ze leiden tot een duurzame verankering op hoog niveau van professionaliteit, kwaliteit en omgangsvormen in de branche, samengevat als: “verantwoordelijk marktgedrag”. Een extra bestendiging van de samenwerking van opdrachtgevers en opdrachtnemer waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staat. 

Op de foto (v.l.n.r.): Veronique van der Heijden (directeur WerkwIJSS), Yvonne Halman – van der Linden (gemeentesecretaris Lopik), Kees Blokland (voorzitter RAS) en Mark Foekema (wethouder IJsselstein).

Lees hier de publicatie van de tekensessie op de site van gemeente IJsselstein d.d. 15/06/2020.
Lees hier de publicatie van de tekensessie in de Zenderstreeknieuws d.d. 17/06/2020.